13-01-08

2 trainingen en alex agnew

Donderdag een trainingske van 10 km gedaan.  Maar 't was geen succes.  Hartslag ging meteen de hoogte in en na 2 km voelden mijn benen als lood.  Komt er nog bij dat de vrij laat gegeten pitta, zo'n dikke 2 uur voor 't lopen af en toe begon te protesteren.  Soit, het late eten en het weinige slapen (we hebben bezoek van vermoedelijk een muis op zolder gehad, woensdag om 1u00 's nachts) zaten er volgens mij iets tussen.  Toch maar de 10 afgehandeld met versnellingen maar niet echt met een goed gevoel.

Gisteren, zaterdag, een duurloopke van 16km. Ipv om 23u00 te vertrekken, is het voordeel dat je op een vrije dag in daglicht kan lopen.  Geweldig.  Tging vrij goed met een gemiddelde van hartslag 145 op een tijd van 1u18.   En de vingers maar kruisen dat er geen blessures komen.

'S avonds zijn we naar Alex Agnew in de stadsschouwburg geweest en zoals verwacht was het lachen met tranen.  Toch wel knap dat je zo'n anderhalfuur mensen non stop kunt laten gieren...  Leuke ontspanning, vandaag is de winterstop gedaan.  't Is te hopen dat het eenleuke latch'ke voetbal wordt.

Greetz
Steve

11:37 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.