23-03-08

een gekneusde rib en slecht weer

Gisteren, zaterdag stond de lange duurloop op het programma.  's Morgens was het nog zeer mooi weer maar het leek me leuker om er eens met Charlotje alleen op uit te trekken. 
Toen ik 's middags wou gaan lopen, begon het in Brasschaat weer lekker te goeten.  Niet getreurd en vertrokken.  Na enkele kilometers werd het al wat droger, alleen de wind speelde me serieus wat parten.  Maar wat me nog meer deed afzien is een gekneusde rib.  Verleden week tijdens het voetballen in onzacht contact met een tegenstander gekomen en dit is het gevolg. Heel de week niet teveel last van gehad maar gisteren tijdens het lopen werd de pijn erger en erger.  Nog een ZEER capitale fout was het vergeten van drinken mee te nemen (als het regent denk je daar niet aan).  Ik had ook  weinig gegeten en de combinatie zorgde dus voor een totale stop na 22 km.  Licht uit en gedaan.  Oke, ik heb er wel 22 gelopen maar ik wou er 30 à 34 doen.

Het feit is nu ook wel dat de rib mij enorm parten speelt.  Vandaag gaat het al wat beter maar gisteren geraakte ik niet zonder pijn uit de zetel.   Het zal dus nu bij wat rusten blijven en hopen dat de pijn asap weg is.

 Greetz

13:43 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-03-08

laatste loodjes voor de marathon

Wow,

 't was weer lang geleden dat ik nog iets op de blog plaatste.  Veel werk en een druk huishouden zorgde voor het weinige posten.  Het lopen ging verleden week uitzonderlijk goed: 22 km aan gem. hartslag 138 en dat in een 2u02 min. Maar gisteren donderdag een complete offday?  Ik hoop het.  Harstlag ging niet onder de 145 en helaas maal 3, ik liep ook helemaal niet sneller als anders.  Komt er nog enorme pijn bij in de kuit en na 8 km was het afgelopen.  Ik wou vandaag er nog eens 10 lopen maar het geweldige weer beslist er in Brasschaat toch iets anders over.  Lang leve dfe bankholiday. Banken toe en ik dus een dag verlof.  Wat hebben we gezien: regen, hagel, sneeuw, zon, wind...  Ik bedankt er dus maar vrolijk voor.  Hopelijk is het snel weer beter...

 Greetz

21:02 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |