06-04-08

blessure

Een week voor de marathon en ik heb een verreking.  Doemme.  Moet mij weer overkomen.  Zaterdag in de grotten van Han was 't echt de hel bij momenten.  'T zal nu een weekje rusten worden (ook nog goed voor de gekneusde rib trouwens) en dan gaat 't knallen in Rotterdam.  Het zal wel weer pijn gaan doen vermits ik de 30 km training door a) tijdsgebrek (kids komen nog steeds op 1e plaats b) blessure (met een gekneusde rib lopen gaat tot 20 km maar dan wordt 't moeilijk) c) tijdsgebrek d) motivatie (op den duur ben je 't wel beu op je eentje eigenlijk en snak je naar de wedstrijd) e) tijdsgebrek tja...

Ik voel dat ik beter zit dan met die van Brussel, de conditie is beter en ik heb de vorobije maand ook veel meer kilometers gedaan.  Ik ga deze week goed op tijd slapen om goed uitgerust te zijn.  En dan maar hopen op een goede dag. 

Nog speciaal een Fortis (werkgever)loopshirtje gekocht, zo eentje zonder mouwen.  Helaas, 't was nogal een maat of 5 te groot...  Maar gelukkig mocht ik het terug naar e-shop sturen in Nederland nb.  en nu maar hopen dat het goede op tijd komt voor de marathon mocht het ineens spectaculair weer worden volgende zondag.

 

 

20:59 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (2) | Tags: marathon, lopen |  Facebook |

Commentaren

Net meevallen???... ... en waarom zou ik in het echt niet meevallen?
Veel succes zondag in Rotterdam en vergeet er vooral niet van te genieten want de marathon van Rotterdam is echt wel een fantastische wedstrijd. Volgens mij vele keren beter dan Brussel maar dat is normaal ook, de Nederlanders leven veel meer mee met een maraton, je zal dat wel merken. En ik wil je nog een goede raad meegeven ook. Als het met je blessure toch niet zo goed zou gaan, vergeet dan elke tijd en loop rustig verder zodat je toch zeker het parcours kunt uitlopen, ik heb vorig jaar de aankomst op de Coolsingel gemist en daar ben ik nu nog kwaad om. Beter een trage tijd dan geen tijd.

Gepost door: Christophe | 07-04-08

Je hoeft niet wakker te liggen van die gemiste lange duurloop, de conditie is er en de laatste week heb je er baat bij om veel te rusten. Zodoende sta je uitgerust en gretig aan de start. En vooral niet vergeten te genieten, een goeie tijd komt dan vanzelf.

Gepost door: philippe | 08-04-08

De commentaren zijn gesloten.