16-05-08

Stadsloop Gent

Om Ruthje en Julie een plezier te doen:  51 min 47 sec.  Voilà sé daar is de tijd.

Het was dus belachelijk warm maar gelukkig toch trouwe supporter (mijn pa dus) alweer op post om mee naar Gent te gaan.  Ik was voor de start van de 10 km gewaarschuwd want tijdens het wachten op wegloblopers ging er een meiske (ze had de 5 km gelopen) voor mijn ogen neer.  "Ik weet ook wel dat ik verblindend ben"  (lol) maar dit was toch overdreven.  Helaas voor mijn ego bleek het dus door de warmte te komen.

Aan de start stond ik dan met enkele bloggers, heel tof om jullie te ontmoeten.  Het is wel grappig eigenlijk.  Onwaarschijnlijk zullen er daar nog bloggers rondgehuppeld hebben.  En je kent die niet hé.  Snel na de start afscheid genomen van Julie, Ruth, ELastimam en Homer en vitesse erin.  Ik wou de pipo's uit het Gentse met hun indianengedoe en Anderlecht beer op een paal voorbij.  Als Anderlecht supporter stak het nogal mijn ogen uit maar 't gaf wel sfeer moet ik zeggen.  Supporter numero uno stond beneden de helling, had ik hem geen tikje gegeven, hij had me niet gezien in het pak.  Het lopen ging wonderwel goed, ondanks de 3 weken niks doen.  Maar ineens zat ik na 19 minuten reeds aan de 4 km.  Veel te snel, dat had ik ook al door en mijn hartslagmeter ook.  Volgende dat ik zag was 6 km op de vrijdag markt.  En daar begonnen de benen te sputteren.  Gelukkig had ik toch nog iets van de marathon erin zitten zodat ik nog tamelijk fris aan de doodse helling kon beginnen.  'T deed wreed veel zeer maar al bij al ben ik vlotjes boven geraakt. Geen PR maar ik had er niet op gerekend met dit warme weer.  Julie zal blij zijn met het volgende:  Ik blijf het parcours in Gent 1 van de leukste vinden (daarom ben ik er al 3 jaar bij) en het water was enorm goed verdeeld:  handige flesjes met gewoon temperatuur water en niet van die net ontdooide ijskoude waterbottels waar je darmen op tilt slaan. 

Tot in Brussel

21:48 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

leuk je daar in Gent ontmoet te hebben Steve. Wat een knappe tijd heb je gelopen daar in die hitte zeg!! Tot een volgende keer (zoals bv Brussel hé).

Gepost door: Ruthje | 16-05-08

De commentaren zijn gesloten.