07-07-08

trainingen gaan goed

Na het zwemmen met Charlotte en het papa/dochter gesprek over het al dan niet leuk zijn van de glijbanen (weerstand van de 3-jarige kleuter prachtig doorbroken door de volwassen papa) was het tijd voro eht echte werk.  Om 23u15 kon ik eindelijk vertrekken voor een loopsessie.  Een uurtje en 16 min lopen.  En 16 km gelopen.  Gem. hartslag 156 met als piek 177.  Maw: dat ziet wel goed eigenlijk.  Als ik me niet vergis is dat een snelheid van 12,6 km/u een 4,75 min de km.  Best wel sterk van mezelf. Smile 

En mijn excuses aan de dame op de fiets aan de brug op de Botermelkbaan zo rond 0u00.  Het feit dat ik even moest lachen was niet om je schrik aan te jagen eerder omdat je mij niet voorbijgeraakte op de brug.  Maar daarom moest je nu ook weer niet stoppen met fietsen tot ik helemaal boven was, zodat je mij kon voorbijvliegen (niet alle mannen zijn...).  Ok, het is raar dat ne mens zo laat nog moet lopen maar ik heb gewoon geen tijd om vroeger te vertrekken.

 Vandaag zondag weer met Charlotte gaan zwemmen en ook nog eens 6 km op easy tempo gedaan met kids en Nathalie naast mij op de fiets. 6km in 33min geeft dus:
5,5 min. de km en snelheid van 10,9 km/u aan een gem. hartslag 132 met een max van 164.  Yep, 't zit goed.  3 trainingen zorgen trouwens ook dat ik van 67,7 kg terug naar 63,6 zak.  Dus dat is ook weer in orde.

 Morgen de Classic in Tessenderlo.  'T is te hopen op goed weer.

00:01 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

snelheden Ooit begon ik ook maar aan 13km/h , maar met veel trainen en geloof in jezelf raak je ver !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 07-07-08

De commentaren zijn gesloten.