28-07-08

Vakantie

Een kort verslagje van ons verlof.  Vrijdag te laat aangekomen aan zee om nog naar Knokke te gaan voor de 10 km strandloop.  Jammer maar geen drama. 

Het weer sloeg de eerste dagen wat tegen maar een wandeling op de dijk in Oostende (uiteindelijk afgeblazen omdat Julie de processie van Echternach inzette, stapje vooruit en dan terug naar achter, tprutske werd door de wind weggeblazen), een middagje in de duinen, goed verscholen voor de wind, een bezoekje aan Sea Life en een ijsje (er was toen al beterschap op komst) op de dijk in Blankenberge maakte het allemaal wel goed.  Over ons appartement in Vosseslag stond een draaimolen en dat vond Charlotte best wel ok.  Julie trouwens ook.  Glunderen dat die twee deden.  Aleen daarvoor geef je met plezier 4 euro uit.  ;-)

Dinsdag Plopsaland en van danaf was het zomer en scheen DE ZON!!!  Dus dat betekende nog een paar dagen strand en zee (waar ik uit principe niet inkom tot grote spijt van mijn dochters).  't Was dus best in orde.

En ik ben ook nog gaan lopen...
19/07: 
9 km in 48 min 58 sec.  hartslag gem. 151  (wel heel veel wind, was nog tijdens de slechte dagen)  Van Vosseslag naar Bredene en terug.
24/07:
5 km in 37 min 12 sec. hartslag 148 gem.  Eerst naar Den Haan en dan via het strand terug.  Ik zat op een goed tempo'ke op het strand als ik ineens met de opkomende zee geconfronteerd werd en jammer maar helaas het enige dat ik kon doen was terugkeren voor een km'ke dus eigenlijk heb ik er 7 gelopen...  Want ik had geen zin om mijn Asics aan de zee te wijden eigenlijk...

En ondertussen de 10 km in Oostende gelopen met het nieuwe bloggersshirtje (lang leve de S maat.  Zit als gegoten: thx Mario). Verder verslagje volgt deze week nog als de off. uitslag binnen is.

 


15:12 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.