30-07-08

Run Oostende

Zoals iedereen wel weet te vermelden, bij mij hetzelfde:

HET WAS WARM!!!!  VEEL TE WARM!!!!

Met mijn bloggersshirtje aan (eindelijk ook eentje in mijn bezit), mocht ik genieten van een geweldige start.  Na 200 meter een zo goed als vrije baan en eigenlijk in het gezelschap van lopers met hetzelfde tempo.  2 jar geleden liep ik hier ook (was een van de eerste wedstrijden en toen liep ik zonder hartslagmeter) en liep ik me stikkapot.  Alhoewel de hartslag vrij hoog zat na 2 km vond ik het wel een goed tempo'tje dat makkelijk te verdragen was.  Stukje naast de spoorweg verliep goed vlot en aan de haven liet ik mijn tempo wat zakken (hartslag liep erg hoog op) want ik vreesde de laatste 2 km op de dijk alweer.  Ik zou geen ongelijk krijgen... (zelfkennis is het begin van ...) Blogger Etienne (toen nog een nobele onbekende) sleurde me echter mee om het tempo strak te houden.

Het grote voordeel van het t-shirt natuurlijk.  Mensen herkennen je en dan wordt je makkelijker gesteund.  Wat best wel leuk is.  We springen naar de weg naar Mariakerke, waar mijn trouwste supporter (thank you again papa) me rond de 6 à 7 km opwachtte.  So far so good.  Ik had misschien beter toch maar beter een petje opgezet want het begon warm te worden boven mijn ogen...  En die weg, in de "blakke" zon, auchie, dat duurde en dat was (hier komt die weer) WARM!

Op de dijk met nog twee kilometer te gaan, kreeg ik het steeds moeilijker, ik viel meer en meer stil alhoewel het einde mooi in zicht kwam.  Had gene jus meer MAAR daar kwam Etienne terug (had hem rond de 6 er evntjes afgelopen), hij sleurde me mee naar de finish.  Dikke merci voor hem.  Aan de finish nog een klein praatje gemaakt met Mario (bedankt voor het shirt, de schema's enzoveel meer, in deze tijd iemand tegenkomen die zoveel dingen doet voor een ander zonder er iets voor terug te verwachten, KNAP).

Officiële tijd: 46:34
Netto tijd (polar gemeten vanop de streep tot de finishlijn): 45:48
gem. hartslag: 166
max. hartslag: 179

tijd voor mij ok.  Maar aan mijn hartslag wil ik toch wel iets doen...

09:57 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

warm JAAA het was warm

Gepost door: Nicolas | 30-07-08

Ik vind die hartslag toch niet slecht hoor in die hitte en met zo'n tijd !!!

Gepost door: Stofke | 30-07-08

van mariakerken,Steve??? Als jij van die kanten bent zijn we bijna buren!
Dan kunnen we eens samenlopen ook, om eens kennis te maken, tegen een 8km/uur als het boven de 25°C als het kan, want ik ben een sukkel bij warm weer! ( anders ook)
Patrick

Gepost door: patrick aerts | 30-07-08

Ook een dikke merci. Dag Steve. We hebben blijkbaar elkaar geholpen. Had ik u niet in het vizier gehad dan had ik hoogstwaarschijnlijk rustig uitgebold. Toen ik u (eindelijk) terug inhaalde was dat een stimulans om bij te blijven en samen verder te lopen! Succes met uw verdere voorbereidingen.

Gepost door: Etienne | 31-07-08

Sjiek jong proficiat !! en die marathon !!! LAAT DIE MAAR KOMEN ! Antwerpen09 ??

Gepost door: Katrien | 01-08-08

De commentaren zijn gesloten.