16-08-08

een weekje na de dodentocht

Ondertussen is het cijfer 31 gevallen.  Woensdag was de verjaardag maar ik moet bekennen dat ik eigenlijk nog doodop was van de DOTO en dus meer kapot was dan wat anders.  Ik vier hem wel zo met momenten.

Eigenlijk ben ik er nog altijd niet door.  Als ik volgend jaar de DOTO lopend meedoen (het plan, we zullen nog wel zien in mei...) dan ga ik mijn vakantie daar toch ook wel in passen.

Morgen een poging om het schema van Mario terug op te pikken en er volle gas tegenaan te gaan.  Ik zal me vanavond in ieder geval eens inschrijven voor de marathon van Eindhoven.   En als die goed verloopt, ga ik plannen smeden voor de marathon van Antwerpen in 2009. 'T gaat nog leuk worden...  De Belgen hebben zich in het voetbal geplaatst voor de halve finales, niemand die dat had gedacht.  Awel, naar mijn insziens gaan ze de enige medaille voor Belgie meebrengen.  Jammer voor onze landgenoot in het roeien want hij zat er dicht bij.  Knappe prestatie.  Ik zou het niet kunnen.

Morgen terug trainen dus en dan zien we wel verder.

14:53 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

'k twijfel zelf nog tussen de marathon van Rotterdam en die van Antwerpen, die van Rotterdam valt qua timing ietskes beter eigenlijk.
Dat roeien vanmorgen was wel spannend, stond bijna te roepen voor m'n tv ;-)

Gepost door: Ruthje | 16-08-08

De commentaren zijn gesloten.