24-08-08

De beslissing is definitief!

Ik loop niet in Brussel op 5 oktober maar wel in Eindhoven de week erop.  Voilà, de inschrijving is in orde nu nog de betaling en ik zal er staan.  Om toch, hopelijk dankzij het trainingsprogramma van Mario naar de 4 uur te lopen.  Over dat programma: ik moet daar "helaas" zwaar aan sleutelen.  Dan kom ik pompaf thuis van het werk, dan is er weer een zondvloet boven Brasschaat en dan is 'tja, weer sport op tv hé. Oké 't zijn zwakke excuses maar ik ken mezelf ondertussen en als ik me echt moe voel heeft het totaal geen zin om te gaan.  Dan doe ik mezelf alleen maar "den duvel" aan.  Maar niet getreurd.  Ik ben woensdag 6 km gaan lopen, schema gaf 8 aan maar het Rotterdam probleem liet me op 6 km stoppen om de sanitaire pauze te doen.  

Vandaag zondag terug een looptochtje (die van zaterdag eigenlijk maar door regen en andere verplichtingen uitgesteld).  Programma 12 km tegen 5,45 min/km.  Het werden 16 km tegen 6 min/km.  Met inbegrepen 4 keer de brug over de autostrade gedaan.  Het goede nieuws is dat mijn hartslag snel van 171 naar 146 zakte in rustloop.   Maar ik moet toegeven dat ik nog wat achtersta op conditie. 

Ken je lichaam en dus weet ik dat als ik even doortrain zeer snel conditie opbouw.  Dus ik ben er vrij gerust in.  Nu alleen het weer nog natuurlijk.

22:56 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

die conditie komt wel terug...

Gepost door: Stofke | 26-08-08

Succes bij den hollander Succes in Nederland. Dat zal daar goed meevallen. Ikzelf start in Brussel. 'k Had, zoals in Oostende, een goeie motivator aan u gehad :-)

Gepost door: Etienne | 26-08-08

Steve dan zal ik je daar tegen komen! Hopelijk vooraan samen en niet ik een half uurtje later! (grapje hoop ik ) Zie ik je tijdens de weblogloop in Mol?

Gepost door: patrick aerts | 28-08-08

Ik kan mijn ogen niet geloven !!!!! Ewel das sjiek van jou , samen met de grote blog meute !! en ik garandeer je dat je zeker een knap resultaat gaat veroveren !! en naar de 4u ??? je bedoelt binnen de 4u zeker ...AAAAJJJJAAA!!!! veel succes met de voorbereiding

Gepost door: Katrien | 31-08-08

De commentaren zijn gesloten.