30-09-08

Drama in het meervoud

Laat ik eerst beginnen met goed nieuws.

Ik liep met de OXacorunners een mooie wedstrijd in de Brussel Ekiden anderhalve week geleden.  Verslag op hun website.  Mijn tijd was 24min31sec. op de 5 km.  En bovenal was het wel eens leuk om in het kon. boudewijnstadion te mogen lopen.
De dag erna genoten van een leuke blogtraining in Mol.  En ook ineens een bezoekje gebracht aan Balen.  Meer bepaald de Fortis want op weg naar Mol, viel er een euro dat ik er niet zoveel bij had eigenlijk.  Anayway, er is al veel geschreven over deze dag dus hou ik het kort.  Zeer mooi parcours, toffe mensen (zelfs ne Genk en KVM supporter).  Zie maar eens aan.  Samen lopen zonder problemen, zo zou het ook in de stadions moeten zijn. Helaas maar het pak chips van de avond ervoor nam weerwraak na 17 km.  Manlief, krampen à volonté.  Kwam daar nog bij dat de verkoudheid van de week ervoor serieus begon door te wegen en dat ik de dag ervoor (ook door de verkoudheid) wel wat dieper had moeten gaan dan verwacht... Gevolg: na 18 km stoppen was zo slecht nog niet. 

Maar een drama komt niet alleen, de voorbije 2 weken wou ik nog even doortrainen echter: de beurs weerhield me ervan.  Fortis kreeg rake klappen en echt aangenaam werken was het niet.  Blijven je bedrijf verdedigen, met recht en rede want ik ben d'er fier op en sta er volledig achter nog steeds, gaat helaas bij heel wat klanten het ene oor in en het andere uit.  Soit, ik ga geen redevoering voor Fortis voeren op deze blog, maar leuk is anders en uiteindelijk kom je doodvermoeid thuis ... luisteren naar het lichaam en dan weet je dat het best is om wat rustig aan te doen.  Vandaag dat maar maar met Julieke die wat ziekskes is en ons vannacht wakker hield (vnl Nathalie maar ik heb heb ook geweten hoor) en een zalig weertje buiten... zorgen ervoor dat ik nu zit te typen en vrij vermoeid zo meteen mijn bed induik.

Slotconclusie: Ja, ik zal erbij zijn in Eindhoven, ja ik zal de marathon afwerken, nee ik heb geen ambities deze keer naar een tijd toe en ik ga gewoon voor de fun.  Alles onder de 5 uur is goed deze keer en ik hoop tegen Antwerpen meer tijd te hebben om te kunnen trainen.  Sorry Mario, het schema is er door omstandigheden de voorbije maand niet deftig door gekomen.  Te moe van oa: het werk...

22:53 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

je gaat voor en met fun een pr lopen . tot in eindhoven !! Er zijn zeker nog mensen aan jou tempo !!

Gepost door: coach mario | 01-10-08

Zoals je zelf zegt luister naar je lichaam, de moed die je hebt om toch die marathon te lopen betuigd van grote wilskracht, veel succes...

Gepost door: Stofke | 01-10-08

Geen nood Steve toch !we lopen allemaal voor de fun hoor ,we trainen wel voor een rapper tempootje ,maar dat hangt allemaal van de dag zelf nog af ,dus HAVE FUN !! tot in Eindhoven !!

Gepost door: Katrien | 01-10-08

'k heb vroeger zelf ook bij Fortis bank gewerkt en ken er veel mensen (en ik ben er zelf ook nog klant, maar zo eentje zonder spaarcenten dus ik maak me geen zorgen), dus ik leef met jullie mee!
En wat Eindhoven betreft: de spirit zit goed,uitlopen en fun hebben...meer moet dat toch niet zijn? Succes!!

Gepost door: Ruthje | 01-10-08

Awel ik was gisteren da gisteren nog aant denken: ocharme die mensen die aan't loket in de fortis werken, die zullen ook wat moeten horen! Ik zal er ook zijn in Eindhoven, zie gewoon dat je voor 14u aankomt zodat we kunnen supporteren hé.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 03-10-08

@ Wendy 14u00? Dat is in 3 uur binnen... Als ik dat doe dan geef ik mijn ontslag en ga ik volop trainen voor een wereldrecord ;-)

Gepost door: Steve | 05-10-08

De commentaren zijn gesloten.