05-10-08

conditie ok?

Gisteren nog eens een training gedaan.

12 km in 1u06 met een hartslag gem. 148.  Ik loop dus met een gem. snelheid van 10,9.  zonder echt in het rood te gaan.  Maw: ik zit goed naar mijn doen desondanks de weinige trainingen.  Op tijd gaan slapen volgende week en dan moet het wel lukken om iets van mijn pr af te doen.  We duimen dus voor degelijk weer, geen krampen en goede benen.  Maar dat geldt voor iedereen natuurlijk.  Ik kijk er wel naar uit.  Nu de miserie rond mijn werkgever nog altijd niet van de baan is, kan een positieve loopervaring wel een enorme positieve boost geven.

Triestig al het nieuws rond Fortis.  Om eerlijk te zijn, als je alles leest en hoort dan krijg je als werknemer een klap.  Gene degout maar wel een verdrietig gevoel.  Want draai of keer het, ik ben zeer fier om voor deze werkgever te werken.  Dus mijne outfit is gekozen voor Eindhoven.  Mijn Fortis broek en shirt! Maar ik doe het bloggersshirt erover aan.  En die hollanders mogen denken wat ze willen.  Bekijk het als een statement van een fiere Belgische werknemer.  Na regen komt altijd de zon.  Ik ben zeer benieuwd wat de dag morgen brengt.  'T is te hopen dat het allemaal wel meevalt.  Wat wel ok is, dat de klanten ons niets verwijten.  Hopelijk vanavond terug een oplossing.  Ok, we zijn niet meer een grote boom, maar dan zullen we op termijn ook minder wind vangen! 

Terug naar 't lopen nu.  We geven er volgende week een lap op.  Veel succes aan hen die nu aan het lopen zijn.  Knap, dat jullie dit met dit weer tot het bittere einde gaan.  Doen, hier heb je maanden voor getraind.

Veel succes aan al

 

12:42 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.