08-10-08

startbewijs EINDELIJK aangekomen.

Door de hetze van de bank... even geen tijd gehad om te posten.   Nu, dat idee van dat Fortis broekske ga ik na wijs beraadslagen (ik wist toen nog niet wat er allemaal ging gebeuren) NIET aandoen.  Zou niet willen dat een freaky hollander mijn kop inslaagt omdat hij een paar miljoen kwijt is.  Dus een dezer naar de loopwinkel voor een nieuw broekske te kopen.

Soit, heb nog een keertje 6 km gelopen op maratontempo.  Waarom maar 6?  Omdat ik zondag NIET had geslapen.  Tja, je zou voor minder als je zo'n nieuws over je bedrijf krijgt.  En ineens voelde ik me ook zoals die anderen waar je van hoort:  In bedrijf X gaan 600 banen geschrapt worden.  Niet leuk eigenlijk.  Ten 2e: je hebt 7 jaar voor dat bedrijf geknokt en eigenlijk voelt dat aan als een mokerslag.  Heel raar.  Maar na maandag was ik al terug wat de oude.  Anywy, weinig tot geen slaap en tja, dan gaat het lopen niet hé.

Komt nog bij dat mij Polar zijn batterijke op is.  Weet er iemand of je dit gewoon bij de horlogewinkel kan laten veranderen?

En mijn startbewijs is er.  Holé hola: nummer 1517.  Heb ook gemerkt dat ze vanuit EIndhoven een mail hebben rondgestuurt betreffende de niet aangekomen nummers.  Tja, ik heb die mensen tot gisteren zitten mailen...

Tot zondag iedereen.

Maar wie weet waar af te spreken?  Garage onder het hotel waar de meesten slapen vermoed ik maar waar is dat?  Welk hotel.

21:59 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

loop zondag alle zorgen maar eens goed uit je lijf Steve! Véél succes!!

Gepost door: Ruthje | 08-10-08

Veel suc6 zondag.... Niet te veel zorgen maken zou ik zeggen maar ik heb natuurlijk makkelijk praten. Van een groot ziekenhuis (AZ Groeninge, waar ik werk) wordt ook altijd gezegd dat dit altijd blijft bestaan maar niets is nog zeker de dag van vandaag.
Alle stress uit uw lichaam lopen zondag en hopen dat alles nog zal meevallen.

Gepost door: betty spencer | 09-10-08

Polar Hoi Steve,
Bij mijn weten dien je de batterij van de Polar-horloge bij Polar zelf of bij een Polar-dealer (die het horloge vermoedelijk gewoon naar Dendermonde, Polar België doorstuurt) te laten vervangen. De batterij van de Polar-borstband kan je zelf vervangen. Groetjes en succes op alle gebied!

Gepost door: Sven | 09-10-08

succes! Veel succes zondag! Dat fortis broekske zou ik inderdaad zo laten. Ik heb wel m'n pr van 2 jaar geleden (Eindhoven 2006) te danken aan een knappe Hollander in een rabobankbroekske, je moet maar eens in m'n archieven snuisteren...

Gepost door: Julie | 09-10-08

Hey,
Je moet voor die Polar inderdaad bij een sportzaak zijn of je kan zelf naar Dendermonde rijden. Het is mogelijk om die batterij zelf te vervangen maar als je Polar nog niet in de vuilnisbak mag zou ik het niet doen. Ik heb het met mijn oude eens gedaan en ik had geluk maar met mijn nieuwe zou ik het (nog) niet proberen. Voor de afspraak kijk je maar eens op de blog van de Webloglopers, daar staat alles mooi uitgelegd. Wij logeren in het Eden Crown Hotel, net zoals vorig jaar. Tot zondag.

Gepost door: Christophe | 09-10-08

Ik dacht dat het gewoon in de ondergronds parking aan de start was, blijkbaar heel makkelijk te vinden! Veel succes zondag!
Tot dan!!

Gepost door: Wendy | 09-10-08

De commentaren zijn gesloten.