04-11-08

den topper

Zondag gaan voetballen dus.  Een stevig duel zou het gaan worden met als inzet: behoud van onze leiderplaats.  Nog wat last van de verkoudheid en wat een tempo zeg...  Ik heb mij echt kapot moeten lopen.  Al goed dat ik nog iets van conditie van de marathon had zodat ik kon blijven lopen maar 't was serieus pompen.  Anyway, warom dit verhaaltje...  Omdat wij dus (niet geheel verdiend) wonnen met 1-0 en ondergetekende jawel voor dit mooie doelpunt zorgde.  Afgeblokte bal van de keeper en in 1 keer met de rechtse (de rotte) in het hoekje gelegd (Gert en Dirk zullen deze laatste zin volledig begrijpen denk ik).  Bon, dik tevreden dus. En 's avonds naar het Kiel afgezakt om GBA- Anderlecht te volgen.  10 minuten voetbal gezien en daar dus ook gelachen.  Maar niet om de reactie van de GBA supporters.  Manlief, pinten naar mensen gooien omdat die rechtspringen omdat den Anderlecht een goal maakte.  Hoe laag kan je vallen zeg...

De verkoudheid:  die was weg.  Yep, WAS.  Gisteren voelde ik me perfect buiten het zware gevoel in de benen (restantje van de stevige match van zondag).   Dus ik had zoiets van, laat ik maar een dagje mijn benen rusten en vandaag.  Damn, terug die slijmen in de keel etc...  En zo nu en dan een hoestbui die een paar minuten meegaat en waar mijn longen zich precies een weg naar buiten wensen te zoeken.  Allé, ik hoop echt dat het binnen een paar dagen weg is.  Lang leve het theedrinken zeker?

En dan moet er me toch nog iets van het hart.  Ik lees daar weer een reactie van een blogger op een site.  2e keer dat hij dat doet.  Verleden keer had ik zoiets van bon, iedereen een 2e kans niet?  Maar nu weer van dat.  En dan nu bij Mario.  Ik ken Mario sinds een 2-tal jaar van het bloggen.  Heb hem 3 keer in levende lijve ontmoet (1e keer dit jaar in Oostende) en kan alleen maar concluderen dat de reactie totaal niet klopt.  Ik vind dat het niet hoort om dat op een blog te gaan zetten.  Heb je een probleem met iemand, vind ik dat je dan maar een persoonlijke deftige mail moet sturen aan die persoon en niet zomaar open en bloot op de blog van persoon de aanval inluiden.  Waarschijnlijk als 1e reactie maar dan nog is dit dik fout.  En 't stoort me mateloos.  'T leuke aan heel dit verhaal is juist dat je over heel België (want Christophe zit zo op randje Wallonië - Vlaanderen hé) mensen leert kennen.  Toffe mensen met dezelfde passie.  Je leest al die verhalen, reageren op alle blogs is onbegonnen werk tenzij je Euromillions won, dan heb je tijd zat.  Maar je leert wel van wat er met anderen gebeurt. En als je zelf iets voor hebt, doet het deugd dat je wat steun van die anderen krijgt.  Aan de start staan met die groep ipv alleen daar een 30-tal minuten wortel te schieten in de macadam, daar gaat het volgens mij om.  En wat leuk is, is dat er dan nog iemand is die voor de anderen in ZIJN vrije tijd zaken organiseert, schema'kes maakt, informatie bezorgt, enz.  En hij vraagt er niks voor terug.  NIKS, allé ja, af en toe een PR.  En dat is niks anders dan de waarheid!  En dat heb ik zwart op wit op mail staan hé.  Heb een dikke 2 maand een fles wijn beloofd en wat kreeg ik als antwoord:  loopt maar een PR en dan drinken we achteraf een pint (die moeten we nog drinken hé Mario).  Soit: het punt is:  hou het gezellig en tof.  Lopen en af en toe elkaar zien op loopmeetings, daar gaat het om.  En met problemen, hou het volwassen hé: we zijn toch geen kinderen meer ofwel?

Voilà, moest ik nog even van me afschrijven eigenlijk.

Bon, nu die smeerlapperij uit mijn lichaam want ik snak echt naar een tochtje en mijn Assics en mijne polar ook. 

21:28 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Klare duidelijke taal zo zou het moeten :-) maar spijtig genoeg kunnen sommige mensen zich niet gedragen ,en draaien ze de rollen om ,maar het positieve daarvan is ,je kan aan dit soort mensen een voorbeeld nemen ...hoe het niet moet ,heel triestig maar het is zo ,hopelijk stopt dit nu eens en wordt alles weer als vroeger zonder gezever ,die houden we voor op Smoelkesboek :-)))))))))))))))))) veel grtjes en tof dat ge weer in de the Running zijt ,tot gauw op een loopwedstrijdje dan drinken we er eentje op !!

Gepost door: Katrien | 04-11-08

goe gezegd Steve!!

Gepost door: Ruthje | 04-11-08

Laat ons hopen dat het ophoud want 't is mij kotsbeu, als da gezever blijft duren dan laat ik dat bloggen voor wat het is en ga ik wel enkel facebooken zenne.

Gepost door: Stofke | 04-11-08

PROFICIAT VOOR ZONDAG Goe gedaan Steve. En ne goal met de slechte poot. En dan nog wel de winning goal! Chique dinges en nog ruimer op kop dan hé. Onze Philippe (mijne zoon), heeft zondag ook den topper gewonnen met zijn ploeg ksk Heist. 3-2 gewonnen tegen Verbr. Meerhout-Geel. Hij heeft geen goal gemaakt, maar wel zeer goed gespeeld, en ene assist gegeven! Zeg, ja, als we mekaar tegenkomen gaan we wat pintjes drinken hé !!! Tot binnenkort ergens zeker !

Gepost door: Dirk De Groof | 04-11-08

Proficiat! Met je leidersplaats en natuurlijk het doelpunt! En met de rest ben ik het 100% eens, dus goe gezegd!!
Hier zitten er ook serieus slijmpjes te werken, kon er deze nacht niet van slapen. Dus hopelijk zijn we morgen terug alletwee helemaal fit! Groetjes

Gepost door: Wendy | 05-11-08

De commentaren zijn gesloten.