11-11-08

Terug aan het lopen

Vandaag eindeljik een dag zonder de verkoudheid en dus tussen de regenbuien (zelfs met een zonnetje) een looptochtje gedaan.  'T was van de marathon geleden en de knie deed pijn dus na 6 km gestopt. Wel tevreden. 31 minuutjes gem. hartslag 148.

Over de knie dan even.  Tja, elke week spelen we in onze reeks een topper voor 't moment.  En de tegenstander van zondag was de ploeg die 5e stond en tevens een andere collegeploeg.  En om de een of andere manier zetten ze altijd de meest hopeloze gast tegen mij.  Zelfs bij 0-5 was 'em aan 't zeveren.  Nadeel was dat het niet alleen verbaal was maar dat dat hij het ook nodig vond om een aanslag op mijn enkel te doen.  't was een foutje: zei hij daarna.  Yep, als ik op mijne gas duw ipv op mijne rem en daardoor iemand aanrijdt is dat ook een foutje natuurlijk.  Echt te zot.  En dan bibi die te laat kwam met een tackle, zich proper inhield en de tegenstander gewoon pootje lap legde in de modder (haha) maar daardoor wel den andere zijn shoes over de knie kregen en dat voelen we nu dus nog.  Ah ja, 't werd uiteindelijk 1-8 voor ons.  Niet dat iemand er boodschap aanheeft maar 1-8 doet wel deugd eigenlijk.

Bon, we zijn dus terug aan het lopen.  Momenteel doen de kuiten wreed pijn.  Maar 't gaat dus terug bergop.  Geen ziektes, stress ed en we staan d'er weer binnenkort.  En nu Mario zijn schema eens terug oppikken sé.

21:00 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Gelle blijft winnen ! Goe bezig De ploeg van mijne zoon, heeft vorig weekend al terug ne steek laten vallen. 3-3 tegen Ternesse (staan 5de). Ze staan nu terug 5 punten achter den eerste. Succes met de trainingen (lopen)verder hé '

Gepost door: Dirk De Groof | 11-11-08

Mijne man komt ook geregeld eens terug van de voetbal met serieuse blauwplekken, gelukkig is het tot hiertoe daarbij gebleven. Goed dat je terug aant lopen bent, en zonder t'snot loopt het toch een stuk makkelijker hé.

Gepost door: Wendy | 12-11-08

Hallo daar!
Hoe gaat het intussen met de kuiten?

Groetjes

Gepost door: Tinne | 16-11-08

De commentaren zijn gesloten.