29-11-08

geen risico

Nog 1 topper te gaan en dan begint de terugronde in de voetbal.  De vorige topwedstrijden werden tot een goed einde gebracht waardoor we nog steeds 1e staan met 1 puntje voorsprong op de 2e.  En morgen komt de 3e naar ons.   Dus 't komt erop neer om te winnen hé. Vandaar de titel "geen risico".  Ik vind zelf dat ik goed bezig ben (en ik denk de rest ook) dus wil ik deze wedstrijd tot een zeer goed einde brengen.  Vanavond vroeg naar mijn bed en eigenlijk de hele week beperkt tot 1 keertje lopen.  Slechts 7 km.  Weer wat pijn in de knie, kuit en enkel maar kom, voor de rest ging het goed.  'T zal goed zijn om dat eventjes te laten rusten.

Volgende week is het sinterklaasfeest van het werk en de week erop zit ik een weekend met het gezinnetje in Center Parcs in Nederland.  Port Zeelande (hoop dat het meevalt).  En dus speel ik twee weken niet mee.  Dan is 't winterstop met wel de cross van het voetbvalverbond begin januari en op 11/1/2009 speek ik terug mee.  Zodoende zal de volgende maand eens deftig gebruikt worden om te lopen.

Ik ga voor de marathon van Antwerpen en zal deze vanaf december beginnen voorbereiden.  Moet lukken, alleen Mario eens vragen voor een schema'ke voor de marathon op 5-tal maanden. 

 

 

13:51 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Center parcs met klein mannen, dat kan niet tegenvallen, daar is altijd wel iets te beleven! Veel succes nog met de voetbal.

Gepost door: Wendy | 29-11-08

De commentaren zijn gesloten.