18-12-08

ontgoocheling

Hoe sluit je een sportief jaar slecht af...  Gert deed het me net voor met zijn appendix... bij mij is het van een ander kaliber. 

Even teruggaan in de tijd nl: een 2-tal maanden geleden. Eerste voetbalwedstrijd na de marathon.  Zware tackles ontvangen. Scheenbeen helemaal blauw.  Beetje pijn maar kom doorspelen hé.  Enekele weken weer zo ene zonder eten die mijn enkel moest meepakken...  Gevolg nu, enkele weken later.  Ik kon verleden weekend in Center Parcs (Port Zeelande een aanrader om met kleine kinderen te gaan trouwens) geen schoolslag zwemmen.  Knie deed teveel pijn.  Ik had het al gemerkt tijdens het lopen.  Het ging me niet af en ik vond zelf dat ik raar liep... tja, nu weet ik dus waarom.  Mijn enkel hangt precies wat aan mijn been te bengelen, mijn kuit doet belachelijk veel pijn als ik buk en terug rechtsta en mijn knie... Verdict: nu ontstekingsremmers en op 06/01 een scan met alles erop en eraan.

Ik krijg schrik voor mijn marathon maar bid op geen scheurtjes en een snelle oplossing... Maar gelukkig kan ik niet zijn.  Achterlijke voetbal van bedenkelijk niveau. Met veel dank aan die twee pipo's die zo nodig hun weekfrustatie kwijt moesten op een ander zijn been.

Ik hoop volgende keer toch wel iets beters te vermelden eigenlijk.

00:22 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik hoop ook dat je volgende keer heel goed nieuws bij hebt! Veel succes alleszins met de scan, mijn man is ook voetballer, en ook op zijn enkel hebben ze het al gemunt gehad, loopt ook al weken te sukkelen.

Gepost door: Wendy | 18-12-08

Dit is echt rot natuurlijk. Ik kan wel begrijpen dat je blijft voetballen op dit 'bedenkelijk niveau'. Ik speel zelf ook minivoetbal op geen niveau, gewoon, vrienden onder mekaar. Het doet ook geen goed aan mijn looptraining de dag erna, maar ik kan het niet laten. Ik brak ook al eens mijn enkel tijdens het voetballen. En dat is dan nog onder vrienden hé, maar mijn eigen schuld, op de bal gaan staan tijdens een sprintje. Lang geleden hoor. Ik voetbal nu niet meer enkele weken voor een marathon. Ik hoop dat het meevalt want ik denk dat je net als ik graag voetbalt maar toch nog iets meer over hebt voor lopen. Als ik zou moeten kiezen stop ik onmiddellijk met voetbal. Gelukkig moet ik niet kiezen, ik kan het combineren. Ik kan je nu alleen maar veel succes wensen en je de goede raad geven om zeker niet door de pijngrens heen te lopen zolang je niet weet wat er aan de hand is. Ik zou zelfs helemaal niet meer lopen, gewoon rusten tot 06-01, daar doe je dan toch al zeker geen kwaad mee. Ik heb eigenlijk wel de indruk dat er één of andere pees geraakt is. Ik hoop voor jou van niet. Veel sterkte en veel succes.

Gepost door: Christophe | 19-12-08

voetbal...zwijg me ervan. Een paar jaar geleden eens een zaalvoetbalmatchke meegespeeld en drie weken vol met blauwe plekken gestaan. En eind oktober nu me nog eens laten verleiden met als resultaat een barstje in mijn grote teen en geen nagel meer erop (en da deed ook geen deugd). Ik hoop dat het verdict van de scan meevalt, kan goe begrijpen dat je ongelooflijk baalt, 'k ben in ieder geval solidair, mijn knie wil ook nog steeds niet mee zodat ik ook een bezoekje aan de specialist overweeg...Veel beterschap!!

Gepost door: Ruthje | 21-12-08

Voetballers !! nog een klasse apart voor blessures als je het mij vraagt , ik leef met je mee Steve zorg heel goed voor jezelf nu , en we duimen voor een spoedig herstel !! nog een prettige eindejaar en een heel tof 2009 voor gans de familie

Gepost door: Katrien | 22-12-08

De commentaren zijn gesloten.