26-02-09

terug beetje aan het trainen

Na de blessure (voor zover je het een blessure kan noemen) ben ik dus sinds maandag ll, terug begonnen met lopen.  Het is ook wel nodig wan ik moet die marathon (van Antwerpen) wel doen in april.

Eerste training was dus maandag 8 km in 52 min 37 gelopen met gem. hartslag van 147.  Dinsdag 10 km in 60 min op de kop met gel. hartslag van 139.   Ik denk dat het dus nog wel goed zal komen voor de marathon.  Ik ben in ieder geval tevreden over mijn hartslag.

En vandaag (rustdag dus) mij nog ingeschreven voor de 10 km van Oostende. Na mijn goede tijd daar vorig jaar, mag ik dit jaar met een lage nummer starten.  Ik was vorig jaar bij de 1e 500.  Niet zo speciaal want ik liep in 46 min off. maar 't is wel eens leuk om ook zo'n mail te ontvangen.  Enig nadeel, 't is het weekend voor de marathon.  Bon, ik maak er dan gewoon een rustige training van.  Marathon tempo moet tegen de 5 min/km liggen tegen dan en liefst nog lager.  Maar 't is nog veraf natuurlijk.

00:28 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

goed nieuws ! ben blij te horen dat je weer aan de slag zijt ,niks forceren is de leuze ! Antwerpen ga wel dik in orde zijn ! ps ik trel me zeker niks meer van Aerts aan maar toch vinden we (webloglopers) dat hij niet zomaar zijn gangetje kan gaan ,tenslotte is dat altijd maar aanvallen ,tis niet omdat hij zich niet goed voelt in zijn vel dat een ander daar moet van delen ,enfin iederen kent hem ondertussen al een beetje en ze hebben hem al wat door ,nu genoeg geleutert ...alvast veel succes !! ik duim grtje K

Gepost door: Katrien | 26-02-09

Blij dat het terug lukt. Ik zie dat je marathontempo aan 5'/km ligt of is dit een typfoutje?
En inderdaad de 10 km van Oostende valt nu wel heel vroeg in 't jaar. Ik vond het altijd leuk om in de vakantie eens aan 't zeetje te komen lopen.

Gepost door: Spencerwoman | 26-02-09

Terug goed op weg...in Oostende loop ik mss ook mee op de 10km. Heb daar goeie herineringen.
Succes met uw voorbereidingen.

Gepost door: natalie | 26-02-09

plannen Je hebt serieuze plannen voor de marathon van Antwerpen. Veel succes met de voorbereiding, en hopelijk houden jouw tegenstanders in de voetbal hun een beetje rustig.

Gepost door: Wendy | 26-02-09

Marathon aan 5min/km, lees ik dat goed? Dat is 1 uur van je pr af? Ik zie je hopelijk in Antwerpen want ik ga daar de 10 miles meedoen.

Gepost door: Gert | 26-02-09

reply to all 't moet dus 5 min 30 zijn en geen 5!!! Oorspronkelijk wou ik 5 min halen maar de voetbalgoden hebben daar anders over beslist. Desondanks probeer ik net ietsje sneller te zijn maar niets moet en uitlopen is nog altijd het doel...

Gepost door: Steve | 27-02-09

Ja ik, kreeg ook die mail voor oostende of kortrijk . Maar nog niet beslist of we gaan . Maar voor jou zeker niet sneller lopen dan je marathontempo van ja ....5.30min/km is zeker snel genoeg . je zou anders wel voor de doorbraak bij de blogers zorgen . Of wil je het nu toch nog, bescheiden houden om ons nadien omver te blazen met je uitslag ?

Gepost door: coach mario | 28-02-09

De commentaren zijn gesloten.