05-03-09

dinsdagtraining

Ziezo. Dinsdag was het via het schema van Mario tijd om 10 km in 5 min 30 per km te doen.  'T ging nog altijd niet zoals verwacht maar bon: ik ben ervan overtuigd dat het tegen april beter zal zijn.

Goed de 10 km dus: 55 min 16 sec.  Dus dat zat goed MAAR die hartslag zat SLECHT (alweer) gem. 153! En toch wel wat opkomende pijn aan het scheenbeen zorgt voor ??? Niet goed dus.  Bon, vanavond was de bedoeling volgens schema om een 12 km met versnellingen te doen maar ik was pas thuis om 20u00 en moest nog eten.  Komt er nog bij dat ik dus met die 'vrij lichte' pijn aan mijn scheenbeen rondloop, dus besluit is om vanavond extra rust te nemen. 

Nog even iets anders: het is tijd voor RECLAME.
Er zijn 2 bekenden (voor mij althans) die een goed doel voor ogen hebben en ik maak graag reclame.  Toeval of niet deze twee lopers kennen elkaar niet, maar gaan quasi hetzelfde presteren nl 100 km lopen voor een goed doel.
Vooreerst hebben we onze Mario, hij loopt de 100 km voor Make-A-Wish.
En dan hebben we Wim (mijn voormalige directeur en ook DE man die mij aan het lopen bracht en liet stoppen met roken!), die OOK de 100 km gaat lopen, alleen heeft hij daar nog een tijdslimiet opgezet.  In 15u nota bene.  Wim loopt voor een hart voor de Filipijnen.

En ze gaan allebei lopen ...  tijdens de DODENTOCHT in Bornem.  Ik heb die vorig jaar gestapt en wil die ooit ook eens lopen maar dat is voor in de verre toekomst!  In ieder geval veel respect voor deze 2 cracken met een goed hart.  Ik denk dat ik wel eens ga afzakken op 15 augustus in de vroege ochtend naar het verre Bornem en omstreken om die mannen een hart onder de loopschoen te steken.

In de linkerkolom vind je hun links!  Zeker een kijkje nemen op hun blog. 

21:35 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Antwerpen en Bornem daar komen we elkaar misschien wel tegen.
Je vertelde op mijn blog van dat speciaal pilletje, dat beter is dan imodium----ik heb hier evntje gezocht maar heb het niet gevonden. Kan je mij de naam doorgeven van dat wondermiddeltje.

Gepost door: Geert | 07-03-09

Bedankt voor de reclame , maar ik ga hem lopen - wandelen met nog een bekende blogger ! Nog even geduld daarvoor . En een tijd hebben wij zeker niet voor ogen ! Hela.....het zijn er wel 100 he !! 2,5 marathon .

Gepost door: coach mario | 07-03-09

Bosloop ! Misschien iets voor jou : op zaterdag 28 maart bosloopt te St-Job. Meer info : www.runninbrecht.be
5 of 12 km, vrije start tussen 9 en 11u.

Gepost door: Anne | 07-03-09

Super tof dat zijn nu mooie plannen , veel succes aan iedereen ,en vooral veel moed

Gepost door: Katrien | 07-03-09

Doe gene anderlecht sjaal aan hé in vak j!!! Als ge na de match naar de achterkant van de hoofdtribune komt kunnen we er ene gaan drinken.

Gepost door: Gert | 08-03-09

De commentaren zijn gesloten.