10-03-09

training en drama

Ik voelde het zondag al tijdens de opwarming van de voetbal.   Pijn in mijn linkerscheenbeen. 10 km dus in 6 min de km.  Het werden er 8 + 1 uitloopkm.  Na 3km kwam de pijn weer serieus hard op.  Dus toch maar gestopt na 8 km (ik kwam toen terug voorbij thuis gelopen.  De vrees voor een scheenbeenontsteking is dus niet ongegrond.

Het resultaat van vandaag:
8km in 43 min 31 sec. gem. hartslag 150.

Leuker vooruitzicht.  De inschrijving voor de marathon van Firenze is in orde.  Startnummer 6006.  Vlucht geboekt en betaald, marathon betaald, hotel ook in orde.  't Zal een heel toffe maand november worden.  Ik kijk er nu al naar uit. 

 

21:16 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Leuke vooruitzichten voor het najaar. Firenze....heerlijke plaats. Hopelijk kan je er blessurevrij naartoe leven. Laat ons hopen.

Gepost door: natalie | 11-03-09

Ik volg al enige tijd blogs, tot nu nog nergens gereageert maar ik lees over veel lopers met overbelastingsblessuren. Velen lopen voor hun plezier maar volgen (te) zware schemas. Hoe kan je ontspannen lopen als elke training er één is waarop gepresteerd moet worden. Zoveel km tegen deze snelheid enz.., waarbij de klok en de hartslag krampachtig in het oog worden gehouden. Geniet meer en fixeer niet op grenzen die verlegd moeten worden tot het lijntje breekt maar loop een gans jaar zonder zorgen en blesurevrij. Ik wil je niet persoonlijk viseren (ik kan deze boodschap op een paar andere blogs neerschrijven) maar wil als ouder marathonloper (+50) goede raad geven. Ik hoop dat Firenze lukt met of zonder record. Ik heb in mijn jonge jaren fouten gemaakt waarvan ik andere wil behoeden. De enigen die beter (rijker) worden zijn sportartsen en fysio's

Gepost door: Felix | 11-03-09

Leuke vooruitzichten! Maar eerst nog de Antwerp marathon hé, ik hoop dat je snel van je blessure af bent. Grt

Gepost door: Wendy | 11-03-09

Ferenze ! leuke vooruitzichten !!! niemand nodig om jullie valies te dragen :-)

Gepost door: Katrien | 14-03-09

De commentaren zijn gesloten.