23-03-09

en weeral blessure

'T wil gewoon ni lukken...

Nu heb ik het genoegen om met een scheenbeenvliesontsteking kennis te maken.  Als je dat woord met scrabble kan leggen, ben je binnen voor de rest van je leven!  Helaas moet ik volgende maand een marathon aanpakken en DUS heb ik de pest aan het woord.  'T is nu dus rusten, ijs leggen en ontstekingsremmers nemen.  En maar hopen om binnenkort lichtjes aan terug te beginnen en een paar duurloopjes als training doen.  Een tijd lopen heb ik dus opgegeven...  weeral dus.  'T wil gewoon ni lukken om eens zorgeloos aan een voorbereiding te kunnen werken.  Hopelijk lukt het voor de marathon van Firenze wel.  Alles is geboekt en betaald dus dat is een enorm vooruitzicht tegen november!

Pech, alweer dus.  Ik deed mee op een veiling voor het goede doel.  Kom op tegen kanker (momenteel hang ik aaneen van de goede doelen (Wim, Mario, KOTK) Bon, ik had dus geboden voor de spikes, poster en gesigneerde foto van Rik Ceulemans.  Nu had ik maar 15e geboden met een idee in het hoofd om uiteindelijk indien nodig nog hoger te bieden.  Word ik op vrijdagochtend toch wel overboden met 50 cent.  Yep, je leest het goed hé, 50 cent!!!  En gezien ik dus werk op vrijdag en dan geen privé zaken doe, lees ik 's avonds mijn mail en patat prijs.  Verloren met 50 cent!

Leuker nieuws:  Mijn ploeg staat op de 2e plaats.  Betekent dat we nu dus over gaan, helaas geen kampioen.  En ik kijk toe, pijnlijk! 
Nog leuker nieuws: Anderlecht staat 1e in de competitie.  En ja, we spelen slecht maar ik amuseer me wel.  Zelfs op de KV.  In het KV vak met achter mij Gert S. die mij nauwlettend in het oog hield???  haha, 't was triestig van RSCA, maar 't was wel pure fun op de KV.  PS: Ben blijven plakken tot kwart voor den twaalven Gert.  Was later thuis dan als ik van Anderlecht kom.

Maar het toffe van het verhaal.  Door 't lopen en 't bloggen leerde ik dus oa Gert kennen en zie we zaten (hij als KV en ik als RSCA supporter) vrolijk pinten te pakken na de wedstrijd.  Tof gewoon en moet zeker kunnen.

Grtz.

21:39 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Helaba, ikke maar 2 pintjes hé. ;) Blessure is shit Steve. Zoals ik toen ook al zei, verzorg dit maar goed want is een hele vervelende blessure. Maar niet wanhopen, jij bent nog jong en er komen nog zoveel jaren en zoveel marathons aan voor jou. Maar nu is het uiteraard wel effe slikken.

Gepost door: Gert | 23-03-09

hopelijk zijn die blessures nu eens van korte duur hé.

Gepost door: natalie | 24-03-09

Het lopen brengt mensen samen h" ;-). Hopelijk kan je snel je trainingen terug hervatten, niet opgeven hé!

Gepost door: Wendy | 24-03-09

Veel.. Veel beterschap...fingers crossed dat het snel beter is...

cisse en fie

Gepost door: Cisse en Fie | 25-03-09

De commentaren zijn gesloten.