23-05-09

Gent

'T wordt nog eens tijd voor een postje.

Na de marathon heb ik serieus platte rust genomen.  Zo kon mijn scheenbeen nog wat rusten. 

En dus naar Gent, met een minimale training.  Ergens hoopte ik toch op een degelijk resultaat maar 't werd noppes... en dat ondanks de aanwezigheid van Nathalie met de kids.  
De wedstrijd:
Zeer zenuwachtig begin met veel geduw en getrek.  Ik had door de drukte ook geen flauw idee hoever ik zat en dan na 12 min lopen een bordje van 3 km...  Ik voelde al dat dit tempo veel te hoog lag.  Bovendien begon de warmte te spelen en na 7 km werd het serieus zwaar.  Hartslag steeds rond de 170.  En op 9 km kreeg ik steken waar je dat liever niet voelt. Hartslag gign vlot naar 181 en dus besloot ik iets te doen wat ik nog nooit deed in een wedstrijd van 10 km, wandelen.  Neen dikke minuut.  Hartslag laten zakken tot 150 en terug beginnen lopen.  De laatste km in Gent is een stevige beklimming.  Hartslag weer als een raket omhoog maar gezien ik het perwours ken, wist ik dat dit maar voor even zou zijn.  Doorbijten en zeer blij zijn dat ik de familie zag staan.  Bon, ne finish in 50min28sec. Niet echt geweldig maar al bij al wel ok.  BTW: de eerste 3 km voelde ik mijn scheenbeen, daarna niet meer.  Goed nieuws dus.

'S avonds naar Anderlecht geweest, mij enorm uitgeleefd niet tevreden met de uitslag maar kga d'er mijne slaap niet voor laten.

Volgende week 20 km van Brussel.  Kga nu eens niet fixeren op een tijd en zal wel zien waar ik uitkom.

Grtz

Steve

21:58 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |