22-07-09

Zware training

Broeiheet was het gisteren op de nationale feestdag.  Traditioneel loop ik dan tot bij mijn schoonouders.  Meestal 's morgens maar gisteren dus vertrokken tegen 12u30. Schoonbroer werd 22 en was alleen thuis.  We offerden ons dus op om hem zijn verjaardag te laten vieren.  Nathalie met de kids kwamen mij voorbij na 4 km.  Altijd leuk om dan Charlotte half uit het venster te zien hangen en 2 kindjes iets horen roepen dat als volgt gaat:  "Papa, Whiaoyerbhsd" Juist dus.  Even waaien en een handkusje en een uur en 20 minuten zou ik ze dan terug zien. Warm dus maar ik had water en een gelleke bij.  Terwijl goed op de hartslag aan het letten.  En genieten want eigenlijk geen pijn aan de benen!  Yes! Zalig gevoel.  Stukken op de baan lopen was dan weer wat minder genieten maar andere stukken op een fietspad tussen de velden was dan weer leuk.  1u38 en gem. hartslag van 155.  Tevreden dus.

Vandaag 22 juli even gaan fietsen.  21 km in 50 min 33sec met gemvan 131 hartslag.  Vertrokken met droog weer tegen 20u30.  Maar al halfweg de eerste druppels gevoeld.  En ook mega veel wind.  Sommige stukken was het echt boenken tegen die wind.  Aangekomen in wat hardere regen.  Maar door de warmte deed dat wel deugd eigenlijk.  Ik heb meteen ook mijn nieuwe broek getest.  Vandaag gekocht in Decathlon (zodat ik mijn triatlon pak niet altijd moet aandoen).  Manlief, precies ne pamper in mijn broek. 

Nog even Mario (juist terug uit verlof en al meteen aan ons aan 't denken) bedanken om me nu al een schema'tje te bezorgen.  En het ziet er goed uit.  Ik ga er voluit gebruik van maken. 

En hoe het komt dat ik nu zoveel post in zo'n korte tijd.  Juist, ik ben nu dus ook in congé! Stoer 

23:37 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zalig als het lopen zo goed gaat! Veel succes met je nieuwe schema!

Gepost door: Wendy | 23-07-09

De commentaren zijn gesloten.