13-03-11

en nu???

Week 16 zou er bovenaan moeten staan ... maar... ik heb niet meer gelopen sinds 24 februari... betekent dus 3 weken as donderdag. 


Hamstring blessure is het verdict.  Overbelast.  Fijn is anders. Ik nam volledige rust, ging reeds naar de kinesist.  En vandaag zondag 13/03 deed ik een test.  1 km met de kinderen (enorm laag tempo) geen probleem.  We spreken dan over 9 min/km.  Daarna een kleine 2 km zelf gelopen aan een hoger tempo.  Voelde ik pijn?  Ja, neen, misschien om uiteindelijk helaas ja te moeten zeggen.  Maar wel aan de knie.  Na 2 km terug thuis.  En even mijn been gestrekt... knal, terug die pijn aan mijn hamstrings. 

Het enige positieve: ik heb nog 1 week en 2 kinebeurten.  Dat ik in Rome geen tijd onder de 4 u zal lopen staat al vast.  But who cares...   Ik vertrek vrijdag en zal zondag aan de start staan en dan ... zien we wel waar we eindigen. Ik vrees dat dit mijn slechtste tijd ever zal worden op de marathon maar als ik de marathon zal uitdoen, zal het in deze omstandigheden een overwinning zijn! Jammer voor Gert die me ging hazen...

Hoe de rest van het seizoen zal evolueren... zien we daarna wel weer.

22:41 Gepost door Steve | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |